Bedankt voor uw stem en vertrouwen!

Algemeen Belang Cuijk heeft met de verkiezingen een prachtig resultaat geboekt, namelijk het behoud van de huidige vier raadszetels. In totaliteit hebben we zelfs 55 stemmen meer gehaald dan bij de vorige verkiezingen in 2014. Voor een partij die al acht achtereenvolgende jaren in het college is vertegenwoordigd, is dat een zeer mooi resultaat. Temeer omdat een regeringspartij niet alleen de verantwoordelijkheid draagt voor de mooie resultaten, maar ook voor de besluiten die niet door iedereen worden gedragen.

Wij feliciteren Liberaal Land van Cuijk met het behaalde resultaat van vijf raadszetels. Het is nu aan LLvC, als grootste partij, om een nieuwe coalitie te vormen. Wij, ABC, zijn bereid om opnieuw onze verantwoordelijkheid te nemen in een nieuw te vormen college. De coalitieonderhandelingen zullen echter moeten uitwijzen of er overeenstemming bereikt kan worden omtrent de voorwaarden. De komende weken zal dat duidelijk gaan worden.

Wij willen alle kiezers bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen! De komende vier jaar zullen wij ons wederom inzetten voor het behartigen van de belangen van onze inwoners.

Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>