Kadernota 2016

Op woensdag 8 juli 2015 heeft de gemeenteraad o.a. de Kadernota 2016 besproken.

In de beschouwing van de kadernota kijkt ABC vooruit naar het beleid en de plannen voor 2016. Hierover zijn we met 1 woord: positief. We liggen in Cuijk goed op koers met de meeste plannen en ons coalitieprogramma wordt voortvarend opgepakt. Veel zaken zijn in uitvoering, zoals onderhoud in de Padbroek, herrijking van subsidies, plannen voor het sterker maken van het centrum, de aanleg van de Randweg, opstellen van de structuurvisie, enz. Maatwerk wordt geleverd bij de veranderingen op het sociaal domein, hierin volgen wij het college kritisch en houden een vinger aan de pols. Wij horen daarom ook graag van u als u minder goede ervaringen heeft met WMO en/of jeugdzorg. Ook zo houden wij een vinger aan de pols.

Extra aandacht hebben we gevraagd voor de informatie van minimabeleid op de website van de gemeente, capaciteit van de ambtelijke organisatie, vrijwilligers en burgerparticipatie, en woningbouw met name in de kernen.
Lees onze volledige inbreng…..

Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>