Wethouder Gerard Stoffels gaat met pensioen

gerard-2018

 

Wethouder Gerard Stoffels heeft in goed overleg met het partijbestuur van Algemeen Belang Cuijk besloten om zijn wethouderschap met ingang van 12 mei a.s. neer te leggen. De heer David Solez gaat hem opvolgen.

 

 

David is 38 jaar, geboren en getogen in Cuijk en sinds 2017 betrokken bij ABC. Naast zijn werk als ondernemer in met name de juridische sector is hij bestuurslid (penningmeester) van de partij en lid van de commissie Bestuur.

De heer Stoffels bereikt later dit jaar de pensioengerechtigde leeftijd en had al eerder in zijn partij te kennen gegeven dan in elk geval te willen stoppen. Nu, na 10 jaar wethouderschap, is het tijd voor een nieuwe generatie.

Voor de partij is het nu mogelijk om tijdig zijn opvolger in de gelegenheid te stellen om mede vorm te kunnen geven aan de opbouw van de nieuwe gemeente Land van Cuijk.

Wij kijken met wethouder Stoffels terug op een succesvolle periode waarin er samen met colleges en raden veel tot stand gekomen is en danken de heer Stoffels voor zijn bijdragen daarin.

In de raadsvergadering van 11 mei zal de heer Stoffels afscheid nemen van de gemeenteraad. Voor de inwoners, bedrijven en instanties zal een afscheidsreceptie nog nader worden bekend gemaakt.

Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>