Een kijkje in de keuken

Sinds kort heeft Algemeen Belang Cuijk een eigen Facebook pagina http://www.facebook.com/AlgemeenBelangCuijk en twitteren diverse partijleden met de hashtag #ABCcuijk. Dit alles om u als burger een “kijkje in de keuken” te geven van het werk en de gedachten van een lokale politieke partij. Wat doen wij zoal, welke bijeenkomsten bezoeken we, hoe nemen we besluiten, waar vergaderen we over, wat vinden we belangrijk, hoe komen wij aan informatie, wie ontmoeten we, enz. Op deze wijze geven wij u inzicht en komen wij ook graag met u in contact over de politiek en haar besluiten in de gemeente Cuijk. Wij willen u uitnodigen om ons te volgen en ook uw reacties zijn natuurlijk van harte welkom.
Op deze website kunt u ons natuurlijk ook volgen, daar vindt u met name onze raadsbesluiten en bijdragen, verkiezingsprogramma en achtergronden.

Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>